Välkommen till HSF Marine

Den något kyliga våren är förhoppningsvis snart förbi och sommaren närmar sig med stormsteg. Här på HSF Marine är vi i full gång med att få allting i ordning inför inkommande båtsäsong. Våra nya service utrymmen är snart klara, personalen är anställd och på våra stiliga hemsidor kan du bekanta dig med våra tjänster, priser och öppethållningstider.

Här i vår blogg kan du följa med vad som pågår i hamnen samt bekanta dig med vår personal och annat intressant. Jag tänkte inleda bloggen med att berätta lite om mig själv.

Mitt namn är Oscar Cavonius och jag kommer att jobba som hamnkapten här i HSF Marine under sommaren. Jag är en aktiv och positiv Hangöbo som under vintrarna främst håller till i Åbo där jag studerar till ekonom. Under sommarmånaderna har jag däremot svårt att föreställa mig spendera min tid någon annanstans än i det soliga Hangö. Alla vet vi ju att Hangö kanske på vintern inte är så lockande för många, men på sommaren är det definitivt här det gäller att vara. Har under mitt liv rört mig en hel del i skärgården i såväl segel- och motorbåtar, som i kajaker och självbyggda flottor och fortfarande anser jag att åtminstone en längre seglats per år är ett måste.

I år är det däremot dags för mig att fungera som värd istället för gäst då jag främst kommer att befinna mig i Östra hamnen där jag tillsammans med resten av vår personal gör vårt yttersta för att just du skall trivas bra. En lyckad första säsong för HSF Marine är vad jag som hamnkapten ser som mitt viktigaste mål för i år och jag hoppas verkligen att du som kommer och besöker vår hamn kommer att känna dig väl bemött och kunna fortsätta din färd med ett leende på läpparna.

Varmt välkommen till HSF Marine, hoppas vi ses!

Hälsningar

Oscar Cavonius
Hamnkapten, HSF Marine