Lite om HSF Marine

För er som nu lite funderar vad det riktigt är som pågår här i Östra hamnen i Hangö tänkte jag skriva ett litet inlägg för att berätta lite om oss.

HSF Marine är ett nyligen grundat aktiebolag som ägs av Hangö Segelförening, dvs. HSF. Den gästhamn som de flesta känner till som Östra hamnen sköts alltså nu av HSF Marine och vi är i full gång med att göra allting i ordning inför inkommande säsong. I Östra hamnen finns det egentligen två olika aktörer, Östersjö Port och HSF Marine. Östersjö Port sköter gästhamnen som befinner sig ute på smultrongrundet och HSF Marine sköter från och med i år den gästhamn som befinner sig på fastlandet. Vi har totalt cirka 220 båtplatser och vår nya byggnad som reser sig mellan Roxx och HSF är snart klar för att ta emot de första gästerna, vårt hamnkontor samt övrig service hittar du här. Vi har duschar, toaletter, bastun, tvättstuga samt ett kafé med fullständiga A rättigheter och en stor mysig terrass. Senare då högsäsongen närmar sig tar vi i bruk vår nya ribbåt för att underlätta det för våra gäster att hitta en lämplig plats.

Vår personal kommer att bestå av ett team på sammanlagt 6 personer där alla är sjövana och kan betjäna på svenska, finska och engelska. Vi alla väntar med iver på att få börja jobba och betjäna våra framtida gäster på bästa möjliga sätt.

Bekanta dig gärna med våra hemsidor och glöm inte att gå och tyck om oss på Facebook.

Hälsningar

Oscar Cavonius
Hamnkapten, HSF Marine

(publicerat 10.5.2017)