Hangon Itäsatama – Näin saavut Hangon vierasvenesatamaan

Hangon vierassatamaan saapuminen on vaivatonta ja HSF Marinen satamassa sinut vastaanottaa osaava ja ystävällinen henkilökunta! Sivuilta löydät sataman syväykset ja muun tarvittavan tiedon.

Ohjeita Itäsatamaan navigoimiseksi:

Satamaan saavutaan joko itäistä reittiä ST1 venehuoltoaseman ja septintyhjennyspaikan ohitse tai läntistä reittiä Kuningatarvuoren ohitse. Sataman uloimmissa laituripaikoissa on syväys noin neljä metriä, joten isommallakin veneellä pääsee satamaan turvallisesti. Tarvittaessa opastamme tyhjälle paikalle RIB-veneellämme ja avustamme kiinnittymisessä. Jos tarvitset erityistä apua veneen kiinnittämisessä niin ole hyvä ja soita meille etukäteen!
Poijupaikan voit valita vapaasti, mieluusti kuitenkin siten, että pienemmällä veneellä kiinnitytään lähemmäs rantaa ja jätetään laiturin päädyt isommille veneille.

Kylki- ja aisapaikat on varattava aina etukäteen satamapaikka.com -palvelun kautta.

 

Hangon hyvin varustetun vierasvenesataman palvelut

HSF Marinen satamasta löydät tarvitsemasi palvelut helposti.

Satamamaksuun sisältyy laituripaikka, sähkö, vesi, sauna, suihku, wc, tiskipaikka ja jätteiden kierrätyspiste.
Meiltä voit myös vuokrata sähköauton tai lainata ostoskärryt. Tiskipaikka on avoinna satamakonttorin aukioloaikojen puitteissa, tiskipaikalla on käytössä ravintolatiskikone ja tavalliset tiskialtaat.
Hangon Itäsatamassa, ST1 -venehuoltoasemalla on septitankin tyhjennysmahdollisuus.
Lisäksi Hangosta löytyy venetarvikeliikkeitä, veneenkorjauspalveluita, Alko, ruokakauppoja, verhoomo, pesula ja paljon muita palveluita.

Tule nauttimaan Itämeren parhaista vierasvenepalveluista!

Jos tarvitset apua saapuessasi Hangon Itäsatamaan tai sinulla on kysyttävää niin soita meille HSF Marinen satamakonttoriin +35819232770

info@hsfmarine.fi

Huomioithan, että pyrimme välttämään käteisen käyttöä!

Satamakonttorin aukioloajat selviävät konttorin ilmoitustaululta.

Muina aikoina Online maksu

Övriga tider med Online betalning

Tervetuloa Hankoon HSF Marinen vierasvenesatamaan!